//Nikon d5000 + Tamron 90mm f:2.8//
 
// Nikon d5000 + Nikkor 50mm f:1.4 //

[Dyp, våt i øyekroken, men ikke uvræling, meningsfull tekst]

Blæh! Har total mangel på inspirason. Pcen er litt tregere enn gjennomsnittlig og klikker mer enn en klikkete klikker (<--- hah, så flotte adjektiver!) Ute er det bare grått og vått, rimte jo. Bildene mine blir bare kjedelige, vanlige, og ja stygge egentlig. Arg!!! Frustrert Linn.

Q: Hva får du insåirasjon fra?
 
I dag har det egentlig ikke skjedd så mye. Sommerværet har kommet, det vil si regn. Hadde en kvart vannmelon til lunch og sushi til middag, men der stoppet sunnheten også. I skrivende stund sitter jeg å koser meg med Smash Bites og har en fredagskveld forann meg med alt forlite på tven og god mat, blant annet mer vannmelon.
//Nikon d5000 + Nikkor 50mm f:1.4//

Q: Liker du sushi?
 
 
Lenge leve kreaktiv overskrift!
 
I går var jeg ute og spiste middag med familien. Etter et godt måltid med indisk mat begynnte mamma å snakke om at jeg hadde vært så flink på skolen osv osv. Hun sa at hun og pappa hadde en liten gave de ville gi meg, opp av vesken dro hun en liten konvolutt, og gjett hva jeg fant der?
//Nikon d5000 + Nikkor 50mm f:1.4//

Er bare så glad nå! Kunne sikkert løpt rund jorda hundre ganger. Jeg må være verdens aller, aller heldigste jente!
Når det gjaldt sted så var det egentlig valgfritt, men prisen var regnet utifra hvor mye det kostet til Calefornia. Tror nok jeg vil til Calefornia eller kanskje Australia? Gleder meg ihvertfall synsykt mye. Kan ikke vente til sommeren 2013 er her. Må spare masse penger til å shoppe for!

Q: Har du noen gang hvert på språkreise? Isåfall hvor og hvordan var det?
 
I går fikk jeg endelig vitnemålet, og da var jeg endelig fedig med 10 års skole. Litt rart å tenke på egentlig at alt av skole fra nå av er frivellig. Gleder meg egentlig masse til vidregåene, blir spennende. Var så heldig å få slippe begge eksamene også. Men nok om skole, nå er det feeerie!<3 Så nå skal ikke mine bein settes inn på en skole før om to månder. Deilig! I dag gikk vi ut for å spise middag og koste oss. For å feire at jeg var ferdig. Været har også vært bra, så fikk tatt noen bilder også.
//Nikon d5000 + Nikkor 50mm f:1.4//
 
// Nikon d5000 // Tamron 90mm f: 2.8 //
 
// Nikon d5000 // Tamron 90mm f:2.8 //
 
/Nikon d5000 + Nikkor 50mm f:1.4/

    Forfatter

    Eier av denne bloggen og nettsiden er Linn, 15 år gammel jente, med foto som en brennende interesse..

    Arkiv

    June 2012
    May 2012

    Katorogier

    All


Alt av innhold fra www.fotolinn.weebly.com, bilder, tekst, film og annet materiale er ikke tilatt å kopiere eller ta uten tilatelse fra www.fotolinn.weebly.com. © 2012